LEJ DIN NÆSTE BIL
FRA 249,-

INKL. 100 KM. & FORSIKRING

Biludlejning Ballerup Hos os kan du leje (Biltyper)
Energivej 27
2750 - Ballerup

70208804

70208804

bas@onemobility.dk

Lej bil

Du kan også ringe på 70208804
så hjælper vi dig, med et smil :-)


Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag - Lukket
Søndag - Lukket
Velkommen hos One2move Ballerup

Din nemmeste vej til billig og lokal billeje.

Vi tilbyder dig billig billeje i samarbejde med One Mobility i Ballerup, hvor du kan leje en bil fra blot 249,- pr. dag. Uanset om du har brug for at leje en bil i en dag, en uge eller en måned, så har vi altid den rigtige bil klar til dig.

Hos One2move Ballerup har du altid disse fordele, når du lejer en bil:

  • Tryg afhentning hos din lokale biludlejer.
  • Ingen skjulte gebyrer ved booking.
  • 100 km inkl. i prisen per udlejningsdøgn.
  • Billigt tilkøb af ekstra kilometer.
  • Danmarks billigste og bedste biludlejning.

.. og mange, mange flere. Vi er sikre på, at du finder en lejebil, der passer til dine behov hos One2move Ballerup. Når du har fundet din ønskede lejebil, skal du blot klikke "Se om bil er ledig" og indtaste, hvornår du ønsker at leje bilen.

Skal du flytte?

Hvis du har brug for hjælp til flytningen, så kan vi også hjælpe dig med det. Du kan nemlig leje en stor og rummelig flyttebil med lift hos vores Ballerup afdeling, som uden besvær kan flytte alle dine møbler. Hvis dit flyttebehov ikke kræver en stor flyttebil, udlejer vi også en stor, lukket flyttetrailer - og både traileren og flyttebilen må køres med lille kørekort.

Har du ikke nok sæder i bilen?

Ligesom vi kan hjælpe dig med at transportere møbler, så kan vi også hjælpe dig med at transportere hele familien eller alle vennerne. Lej en minibus med plads til enten 7 eller 9 personer, så er du godt kørende til weekendenturen, ferien eller hvad end dine planer måtte være! Vores minibusser må selvfølgelig også køres med lille kørekort.

Lej en Autotransporter

I stedet for at få et firma til at transportere bilen, så giver vi dig muligheden for, at gøre det selv. Du kan helt enkelt leje en autotransporter i Ballerup og selv stå for transporten, og spare en masse penge - prisen på udlejning starter fra blot 799,- pr. dag.