LEJ DIN NÆSTE BIL
FRA 249,-

INKL. 100 KM. & FORSIKRING

Biludlejning Herning Hos os kan du leje (Biltyper)
Taksvej 18
7400 - Herning

70208804

70208804

info@midtjyskbiludlejning.dk

Lej bil

Du kan også ringe på 70208804
så hjælper vi dig, med et smil :-)


Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 14:00
Lørdag 09:00 - 10:00
Søndag 09:00 - 10:00
Billig Billeje i Herning

Velkommen hos One2move Herning. Sammen med Midtjysk Dæk- & Servicecenter tilbyder vi alle i Herning og omegn Danmarks billigste billeje, hvor du kan leje en bil fra blot 249,- pr. dag. Vores flåde består af et stort udvalg af nyere og velholdte biler, små som store, så vi altid kan stille den rette bil til rådighed for dig. Skal du derimod leje en flyttebil, varevogn eller minibus, kan vi også være behjælpelig. Opdag vores store udvalg af biler ovenfor, og find din næste lejebil!

Derfor skal du vælge One2move

  • Danmarks billigste billeje
  • Forsikringer og 100 km pr. døgn inkluderet i prisen
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Nem og hurtig booking online

Rækker de inkluderede kilometer dog ikke til dine behov, kan du tilkøbe ekstra kilometer til en fast lav pris ved bestilling. Du kan se om din ønskede lejebil er ledig, ved at klikke på "Se om bil er ledig" ud for den pågældende bil, og indtaste dine lejedatoer.

Selvom vores priser allerede er i bund, så kan du alligevel opnå store rabatter på din udlejning. For hver 7. dag du lejer en bil, får du nemlig 10% rabat - dog maksimalt 40% rabat. Det vil sige, at hvis du lejer en bil i 28 dage, så kan du leje en bil fra blot 149,40,- pr. dag.

Udlejning af flyttebil og varevogn

Skal du i gang med det helt store flytteprojekt? Så er du kommet til det rette sted. Vi udlejer nemlig store og rummelige flyttebiler, som kan rumme helt op til 21 m3 - derved behøver du ikke køre mange ture, for at flytte alle dine egendele.

Når du lejer en flyttebil vil du opdage, at du opnår en stor besparelse i forhold til at bestille et flyttefirma. Derudover kan du også gå rundt i ro og mag, når du skal pakke dine ting, og have det fulde overblik over, at dine ting bliver pakket og flyttet, som du gerne vil have det.

Er flyttebilen dog for stor til dine behov, kan du i stedet leje en varevogn. Uanset om din varevogn skal på værksted, om du skal have transporteret et par møbler eller noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi har en varevogn til dig. Vi udlejer både små vans og store kassevogne.

Alle vores flyttebiler og varevogne må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Lej en minibus

Er du på udkig efter et alternativ til transporten til weekendturen, skituren eller sommerferien? En minibus er den perfekte løsning til dig, som skal på tur med familien eller vennerne, men som ikke har nok sæder i bilen. I en minibus kan du nemlig have hele 9 personer med på tur, såvel som jeres bagage. Turen bliver også ekstra sjov i en minibus, da det giver en rigtig hyggelig stemning at have alle med på én gang.

Ligesom med vores kassevogne, så må vores minibusser også køres med lille kørekort (B-kørekort). Skal du bruge bilen til at køre til udlandet, bedes dette aftalt på tlf.: 70 208 804.

Yderligere informationer

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe kørekort og det gule sygesikringsbevis på alle førere.

Vi tilbyder også udlejning til unge under 25 år, mod et højere depositum, som selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje. Du skal ikke betale ekstra i leje for ungudlejning.

Har du spørgsmål eller forespørgsler er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 208 804 eller mail: kundeservice@one2move.com.Bedøm One2move Herning

Giv os ros eller ris for din oplevelse ved at skrive en anmeldelse på Google.