LEJ DIN NÆSTE BIL
FRA 249,-

INKL. 100 KM. & FORSIKRING

PROFIL

Biludlejningdiscount.dk

Biludlejningdiscount er en del af One2move. Vi er en landsdækkende kæde med mere end 60 afdelinger, fordelt over hele Danmark.

Har du brug for et billigt transportmiddel, så har vi løsningen. Det er os med Lavpris biludlejning, på både nye og brugte biler.

Hos Biludlejningdiscount lejer du ikke et lig, men et regulært topklargjort køretøj, som kan opfylder selv de kræsende kunders behov.

Vi har mange autoiserede forhandlere på vores udlejningssteder, hvor du f.eks. kan leje en helt ny Toyota Avensis. Og det vel og mærke til en absolut Lavpris.

Lej en helt ny Toyota Avensis

Konceptet omkring biludlejningdiscount.dk er bygget op omkring Franchise. Hver af vores afdelinger er individuelle selvstændige enheder. Det betyder at vi er meget fleksible, tilpasselige og kan yde dig en ekstra service.

Til trods for vores 60 afdelinger, har vi stadigvæk områder vi endnu ikke har fået dækket. Så går du med en iværksætter i maven, som gerne vil være med til at gøre en forskel. Så har vi helt sikkert et rigtig godt bud på hvordan du kan få gjort drømmen til virkelighed!

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores koncept, kan du kontakte os, ved at trykke her!